Introduction

Normoria besøkte Frei UngdomsskoleVi møtte fremtidens innovatører

Normoria besøkte Frei UngdomsskoleVi møtte fremtidens innovatører

Det var en energisk atmosfære da lederen for Normoria, Asgeir Bahre Hansen, besøkte Frei ungdomsskole denne uken. Elever i åttende klasse fikk en gylden mulighet til å dykke ned i hvordan teknologi og kunst smelter sammen i det kommende kulturhuset i Kristiansund.

Elevene, som for tiden jobber med et prosjekt i First Lego League, engasjerte seg aktivt i diskusjonen om hvordan teknologi kan forbedre formidling av kunst og kultur. Møtet gav dem inspirasjon til å tenke nytt om hvordan teknologi kan brukes til å engasjere publikum og forsterke kunstopplevelsen.

Bildene fra besøket vitner om begeistrede elever og en spennende utveksling av ideer. «Asgeir fortalte oss mye om hvordan fremtidens kulturhus blir, og vi gleder oss til å bruke det.» sa en av elevene etter presentasjonen.

Dette møtet mellom Normoria og lokale skoler markerer en viktig brobygging med fremtidens kulturbrukere. Gjennom slike møter håper Normoria å inspirere, engasjere og forme fremtidens kulturlandskap sammen med den yngre generasjonen.